Konsulenthus for virksomheder

Mester, er du klar til dårlige tider ?

Indenfor byggeriet taler man ofte om opture og nedture, om 7 gode år og 7 dårlige, men siden samfundet er kommet sig over finanskrisen i 2008, så har der kun været en vej, og det er op. Vi er efterhånden oppe på 14 gode år, også selvom vi netop har været igennem Corona-pandemi.


Den har faktisk medført, at staten har pumpet milliarder af kroner  i projekter, og fremskyndet en del af de allerede planlagte bygge- og anlægsprojekter.


Alle ved at, konjunkturen vil svinge og at der på et tidspunkt vil komme en række dårlige år.


I sådan en periode, vil byggeprojekter blive mindre og mindre, hvilket vil medføre at de store entreprenører og teknikfirmaer, må gå fra at handle få store projekter til at handle flere mindre projekter.


For at overleve en krisetid og komme bedst muligt ud på den anden side, bliver de mindre entreprenør- og håndværkerfirmaer nødt til skærpe evnen til at konkurrere mod de andre mindre firmaer.


Vil du vide mere så ring eller skriv

Effektivisering for håndværkere

Håndværkere har travlt og tiderne er gode. Der er gang i byggeriet og alle løber stærkt for at nå sager og projekter. Der en endda mange håndværkere, der for tiden er nødt til at sige nej til kunder, da de mangler folk og ikke har plads i kalenderen til at tage nye opgaver ind. Det er kritisk for enhver forretning at sende kunderne bort.


Ordrestyring

Derfor hjælper Schlüter Rådgivning med at effektivisere de daglige opgaver ved at igangsætte et ordrestyringssystem, som betyder at der kommer styr på mandetimer, materialeforbrug, opgavekontrol, tilbudsgivning og fakturering.


Med sådan en effektivisering, bliver der plads til flere opgaver og som en vigtig sidegevinst, kan det ses på bundlinjen.


Hvis du vil vide hvordan vi kan hjælpe dig med at få mere tid og penge, så skriv eller ring


MARKETING ER VEJEN TIL FLERE KUNDER

Offline marketing

Messer, skilte, visitkort, flyers, flag og annoncering i ugeavisen er nogen af de konventionelle marketing metoder, der findes.

Nogen af dem er stadigvæk effektive og nogen af dem har misten poweren i forhold til den nye form, digital marketing.


Online marketing

Online eller digital marketing, som det også hedder, er en lettere måde, at ramme lige præcis den målgruppe, der kan være interesseret i ens produkter eller services. Digital marketing handler i bund og grund om at trække besøgende ind på firmaets hjemmeside, så de kan læse hvor godt de vil få det, hvis de handler med dig.


Vores specialister ved præcis, hvilke metoder, der er mest effektive i lige netop den situation, din virksomhed står i.


Ring eller skriv, hvis du vil vide mere.


Salg for håndværkere

Som vi alle ved har håndværkerne travlt for tiden. Der er gang i byggeriet og alle løber stærkt for at nå sager og projekter. Mange håndværkere, er nødt til at sige nej til kunder, da de simpelthen ikke har tid til at nye opgaver ind.


Det er kritisk, fordi hvad er kunderne så nødt til at gøre? Ja, nemlig - de går over til konkurrenten. Enhver professionel sælger ved, at det værste der kan ske, er at kunden får mulighed for at prøve konkurrenternes produkter eller services. 

Det har taget tid at få fat på kunden og det tager endnu længere tid at få dem tilbage igen, og hvis det ikke lykkes, skal man ud at finde endnu flere nye kunder.


Derfor skal håndværkeren, altså mester selv, altid kunne sælge sin service, og hvis han formår at få sine medarbejdere til at sælge for virksomheden, kan det kun blive bedre.


Men det er slet ikke så svært. Det er et spørgsmål om holdning og den kultur man har i virksomheden.


Det hele starter ved Mester... og i Schlüter Rådgivning har vi udtænkt en metode, som gør det nemt og naturligt at sælge sin service.


Ring til os og hør hvad det går ud på.

MESTER sæt dig for enden af bordet


Det er dig, der bestemmer hvordan din virksomhed skal klare sig i markedet, næste år og i fremtiden.


Hvis du har drømmene og visionen, så hjælper vi med strategi og taktik.


Læs mere om strategi HER

STRATEGI

Lad os samarbejde


Et kaffemøde er gratis

Thomas Schlüter

CEO - Ejer

Hvis du er klar til en snak?